Traditioneel vakmanschap en moderne technologieën

Het mes is een van de oudste werktuigen in de geschiedenis van de mensheid. De basisvorm is in de loop der tijden nauwelijks veranderd en nog steeds is het een van de belangrijkste gereedschappen en een van de weinige voorwerpen die in elke menselijke beschaving worden gebruikt. Geen enkel ander voorwerp voor dagelijks gebruik heeft dezelfde uitstraling en staat symbool voor betrouwbaarheid, kracht en superioriteit als het mes.

Nesmuk maakt en ontwikkelt messen met de hoogst mogelijke scherpte door gebruik te maken van staallegeringen, kostbare materialen en technologieën die nog niet eerder voor messen werden gebruikt.

De basisvorm van Nesmuk is geïnspireerd op een 3500 jaar oud mes, verfijnd en opnieuw ontworpen door Nesmuk. Nesmuk messen zijn gemaakt voor onovertroffen scherpte en de fijnst mogelijke snede in elke toepassing.

De verbinding van traditioneel vakmanschap en moderne technologie is onderscheidend: Sommige van de ontwerpen, materialen en coatings zijn exclusief voor Nesmuk ontwikkeld. Het verfijnde vakmanschap van kostbare materialen is geen doel op zich, maar een noodzakelijk gevolg van onze eis voor kwaliteit, functionaliteit en perfectie in elk detail. Dit maakt uw Nesmuk-mes tot een onberispelijk stuk gereedschap dat zich gemakkelijk onderscheidt van gewone keukenmessen.

Naast onze standaard collecties, creëert onze fabriek van tijd tot tijd unieke stukken die laten zien wat mogelijk is door de samenwerking van de beste damascus staal- en goudsmeden. Onze unicums en gelimiteerde edities kunnen ook op verzoek van de klant gemaakt worden.

Nesmuk messen zijn een belijdenis van innovatie en perfectie, hebben meerdere internationale design awards gewonnen en zijn het favoriete gereedschap van top chefs over de hele wereld.