De kleine allrounder

Het Nesmuk SOUL koksmes met een lemmetlengte van 140 mm is het kleine universele mes uit onze manufactuur en is bij uitstek geschikt voor het snijden of in blokjes snijden van groenten. Het lemmet is iets hoger en biedt daardoor meer veiligheid. Het filigraan mes handvat met zijn functionele ergonomie zorgt voor een perfecte controle. Dit maakt het mes perfect voor iedereen die normaal graag kleine schilmesjes gebruiken. Het lemmet is gemaakt van het gepatenteerde niobium staal en heeft daardoor een verbeterd snijvermogen en een zeer lange levensduur. Uitgerust met Nesmuk's typische eenzijdige holle slijping, die het gewicht en de snijcapaciteit vermindert.

 

Het dunste roestvrijstalen blad

Alleen Nesmuk-staal is hiertoe in staat: het lemmet, dat aan de achterkant slechts 3 mm dik is, wordt aan één kant hol geslepen en creëert zo de dunste geometrie die met een roestvrijstalen lemmet kan worden bereikt.

 

 Eenzijdig hol geslepen

Het eenzijdig hol geslepen lemmet biedt een uniek snijgevoel. Het lemmet is bovendien ca. 30 g lichter - misschien wel het lichtste koksmes ter wereld.